Siirry sisältöön

Gordon Showell-Rogers

Gordon Showell-Rogers on työskennellyt muun muassa Itävallassa, Maltalla, Malesiassa ja Britanniassa. Gordon ja hänen vaimonsa Jane johtivat IFES-liikettä Itävallassa 1980-luvulla ja myöhemmin he olivat yhdentoista vuoden ajan Friends International -nimisen järjestön ensimmäisiä brittiläisiä johtajia. Gordon toimi Euroopan evankelisen allianssin pääsihteerinä vuosina 1999–2010 ja sen jälkeen Maailman evankelisen allianssin apulaispääsihteerinä. Vuodesta 2016 lähtien Gordon on toiminut freelancerina ja käyttänyt maailmanlaajuisten liikkeiden rakentamisesta saamaansa kokemusta auttaakseen muita toimimaan yhdessä haavoittuvassa asemassa olevien hyväksi. Gordon puolustaa uskonnon- ja uskonvapautta ja on omistautunut lasten ja nuorten voimaannuttamiseen. Nykyisiin sitoumuksiin kuuluvat uusi Christian Daily International -mediakonsepti, jossa kerrotaan uutisia uskottavista kristillisistä lähteistä maailmanlaajuisesti, Refugee Highway Partnership -verkosto, Global Children’s Forum -yhteisö sekä World Without Orphans -foorumi. Gordonilla ja Janella on kaksi aikuista lasta ja viisi lapsenlasta.  

Usha Reifsnider

Usha Reifsnider kääntyi hinduismista kristityksi 11-vuotiaana. Britanniassa nykyisin asuva Usha ja hänen miehensä Matt ovat palvelleet Go To Nationsin lähetystyöntekijöinä vuodesta 1988 alkaen. He viettivät kymmenen vuotta muslimimaassa palvellen pakolaisia ja siirtotyöläisiä. He toimivat myös lähetysstrategeina International Learning Centerissä, joka on koulu ja seurakuntaistutusohjelma kansainvälisille yhteisöille Yhdysvalloissa. Ushalla on maisterintutkinto käytännön teologiasta Chesterin yliopistosta ja tohtorin tutkinto Oxfordin lähetystutkimuskeskuksesta (OCMS). Hänen väitöskirjansa keskittyi kulttuuriantropologian ja käytännön teologian leikkauspisteisiin. Usha Reifsnider on Lausanne Europen toinen aluejohtaja.

Rune Mjølhus

Rune Mjølhus on Norjan Lähetysliiton (NLM) Indonesian ja Lähi-Idän aluejohtaja, jolla on pitkä kokemus sensitiivisistä alueista. Rune puhuu mielellään perinteisen, lähetystyöntekijöitä lähettävän työtavan puolesta ja korostaa sen arvoa sekä vastaanottajille että lähettäjille. Todistuksen ja elämän jakaminen kulttuurirajojen yli on Mjølhusin mukaan Raamatun ja kirkon elämän ydintä. Rune on lähetyslapsi, sillä hän syntyi ja kasvoi Tansaniassa ja hän on asunut myös Keniassa sekä Etiopiassa. Rune on naimisissa ja hänellä on neljä lasta. Mjølhusien perhe on työskellennyt muun muassa Arabian niemimaalla sekä Afrikan sarvessa.