Siirry sisältöön

Saapuminen tapahtumapaikalle

Jyväskylään on helppo saapua julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Saapuessasi yksityisautolla, suosithan kimppakyytiä. Jyväskylässä paikallisbusseja kutsutaan tuttavallisemmin nimellä linkki. Linkkien kesäaikataulut vahvistuvat huhtikuun lopulla, minkä jälkeen aikatauluja ja reittejä voi tarkastella osoitteessa https://linkki.jyvaskyla.fi/aikataulut-ja-reitit

Katso Jyväskylän Matkakeskuksen sijainti kartalla. Paikallisliikenteen bussit lähtevät Asema-aukiolta.


Saapuminen Helmiin

Kesäpäivien ohjelma pe-la 7.-8.6. järjestetään Tapahtumakeskus Helmissä, Okkerinkatu 2, Jyväskylä (katso kartalla). Etäisyys ydinkeskustasta on kävellen noin puolitoistakilometriä ja Matkakeskukselta reilut kaksi kilometriä. 

Tapahtumakeskus Helmiä vastapäätä, kadun toisella puolella, sijaitsee Hippoksen liikunta-alue. Hippoksen alueelta löytyy rajallisesti pysäköintipaikkoja. Arkipäivänä alueen parkkipaikalla 3h pysäköinti kiekolla. Aluetta valvotaan tarkasti. Saapuessasi siis henkilö- tai linja-autolla, varmistathan siis pysäköintialueen merkinnät ja mahdolliset pysäköintiajan rajoitukset. Helmin välittömässä läheisyydessä ei ole pysäköintitilaa tapahtumaosallistujille.

Tapahtumakeskus Helmi (Okkerinkatu 2, Jyväskylä)
Tutustu tiloihin täältä.

Kuva: Jyväskylän helluntaiseurakunta


Saapuminen Taulumäen kirkkoon

Juhlamessu järjestetään Taulumäen kirkossa, Lohikoskentie 2, Jyväskylä (katso kartalla). Parkkialueelle käännytään Kankaankadun kautta.

Voit tutustua kirkkoon ja sen historiaan täällä. https://www.jyvaskylanseurakunta.fi/taulumaen-kirkko

Kirkkokahvit messu jälkeen Jyväskylän rauhanyhdistyksen tiloissa, kirkkoa vastapäätä, Hongikontie 1

Taulumäen kirkko (Lohikoskentie 2, Jyväskylä)

Kuva: Jyväskylän seurakunta