Siirry sisältöön

Kreikan pakolaistyön tiimi kasvoi

"Meitä kristittyjä kutsutaan yhdessä kantamaan vastuumme liikkeellä olevien kansojen siunaamisessa."

Kreikassa toimiva Kylväjän työntekijätiimi vahvistui, kun Niko ja Marija Ijäs saapuivat maahan 10. elokuuta. He toimivat urheilulähetystyössä pakolaisten parissa suur-Ateenan alueella. Ijäkset tekevät läheistä yhteistyötä AMG Internationalin kanssa. Myös Matti ja Anna-Maija Kaipainen ovat muuttaneet Pohjois-Kreikkaan. He työskentelevät evankelisen seurakunnan sekä paikallisen persiankielisen seurakunnan yhteydessä palattuaan kolme viikkoa kestävältä kotimaanjaksolta Kreikkaan syyskuun lopulla.

Bella ja Faisal Masih ovat jatkaneet työtä pakolaisten ja maahanmuuttajien parissa koronasta huolimatta.

– He opettavat Raamattua sekä kieliä verkossa ja rajoitusten hellitettyä yhä enemmän myös kasvokkain, kertoo Kreikan työaluevastaava Mikko Puhalainen.

Minna Aron työkausi päättyi ja hän palasi pysyvästi Suomeen. Lokakuun alusta lähtien Taneli Skyttä on keskittynyt pakolaistyöhön Suomesta käsin.

– Viime aikaiset tapahtumat osoittavat, että nyt meitä kristittyjä kutsutaan yhdessä kantamaan vastuumme liikkeellä olevien kansojen siunaamisessa sillä osaamisella jota meille on kertynyt.

Jesus in Athens -elokuvan näytöksiä

Jesus in Athens -elokuva vie katsojan pakolaistyön ytimeen ja se on koskettanut jo satojen sydämiä. Viime keväänä elokuvan näytösten suosio yllätti ja moni toivoi lisänäytöksiä. Elokuvan seuraavat näytökset pidetään la 27.11. 2021 klo 15, pe 21.1.2022 klo 10 ja pe 18.2.2022 klo 18.

Ilmoittaudu mukaan Kylväjän suomeksi tekstittämän elokuvan striimiin täältä.

Saija Tiilikainen