Siirry sisältöön

Osallistujalle

SAAPUMINEN

Saapumisohjeet Vierumäelle – Vierumäki

Tapahtumapaikkana toimii Country Club, Koulutuskeskuksentie 10, 19120 Vierumäki

Symposium: Maksu mahdollista kortilla, MobilePayllä tai erikseen sovittavalla tavalla.
Osallistumismaksu nimikkoseurakuntien ja -yhteisöjen edustajilta ja jäseniltä 25 €, muilta osallistujilta 50 €. 

Tuletko paikalle julkisilla? Lahdesta on säännöllinen bussiyhteys Vierumäelle. Kesäaikataulut julkaistaan toukokuun aikana. Tarkista yhteydet LSL-reittioppaasta. Syötä lähtöpaikkasi ja määränpääksi Vierumäki, Suomen urheiluopisto.

Päiväkävijoitä varten on varattu hotellihuone, jota voi tarvittaessa käyttää levähtämiseen.

Seurakunnat ja työn ystävät ovat tervetulleita järjestämään ryhmämatkan kesäpäiville. Mikäli suunnittelette ryhmämatkaa, ruokailun varaamiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä Vierumäelle, minna.vuori@vierumaki.fi.


Tikkurilan seurakunta järjestää päiväretken Lähetyksen kesäpäiville lauantaina 11.6. Retken hinta on 20 € sisältäen linja-autokuljetuksen ja lounaan. Maksu kerätään linja-autossa (käteinen/MobilePay). Kesäpäivien tapahtuma-alueelta on lisäksi mahdollista ostaa kahvia ja muuta syötävää. Lähtö tapahtuu Tikkurilan kirkolta klo 8, lähtö Vierumäeltä n. klo 17.15 ja paluu Tikkurilaan klo 19 mennessä.
Ilmoittautuminen 27.5. mennessä lähetystyön ja kansainvälisen työn sihteeri Mari Chaulagaille: mari.chaulagai@evl.fi tai puh. 050 4147234. 

Heinolan seurakunta järjestää kuljetuksen Lähetyksen kesäpäiville lauantaina 11.6. Menomatka: klo 8.30 Kirkonkylän srk-talo, klo 8.45 Koulukatu 17, klo 8.50 Sinilähteen srk-talo. Paluukyyti lähtee illalla ohjelman päätyttyä noin klo 20.30. Kuljetus on maksuton. Ilmoittaudu kuljetukseen seurakunnan verkkosivuilla olevalla lomakkeella

MAJOITUS

Majoitus – Vierumäki

Airbnb

Holiday Club Vierumäki

Varaa oma majoituksesi suoraan Vierumäeltä. Tapahtumapaikkamme on Country Club. Jos haluat majoituksen läheltä tapahtumapaikkaa kannattaa valita Country Club majoitukset, Hotelli Fennada tai Humiseva. Alueella on runsaasti myös erikokoisia mökkejä ja lomahuoneistoja. Muista varatessasi tarkistaa niiden sijainti suhteessa tapahtumapaikkaan.
Katso kartta.

RUOKA

Ravintolat – Vierumäki

Osallistujien ruokailu tapahtuu omatoimisesti Vierumäen alueella. Hotelli Fennadan rakennuksesta löytyy Ravintola Puhti, Ravintola V ja Kahvila Pihkala. Tapahtuma-alueella on Vierumäen kyläyhdistyksen kahvila la klo 9–18. Varaathan mukaan käteistä rahaa ostoksia helpottamaan.

Ravintola Puhti (Buffet) aukioloajat ja hinnat: 

Aamiainen ma–su klo 7–9.30 (12,50 €/hlö*) 
Lounas ma–su klo 11–14.30 (15 €/hlö*) 
Päivällinen ma–la klo 16–20 (17 €/hlö*) 

sunnuntaisin Puhtin päivällinen katetaan vain ryhmien ennakkovarausten mukaisesti.  
*Lapset 4-11v –50 %, 12-15 v -30 % 

Ravintola V aukioloajat ja hinnat 

Aamiainen ma-su klo 7-10 (18 €/hlö*) 
Lounas ma-pe klo 11-14 (buffet 23 €/hlö*) 
Á la carte ti-la klo 17-23 (keittiö suljetaan klo 22) 

Suositus varata pöytä ennakkoon varausjärjestelmän kautta. (https://vierumaki.fi/ravintola-v

Kahvila Pihkalan aukioloajat ja hinnat 

ma-pe klo 10-21 
la klo 9-21 
su klo 10-17 

Kahvilassa keittolounas ma-su klo 11-17 hintaan 11 €/hlö (4-11v. –50 %, 12-15v. -30 %). Keiton seuraksi tarjolla leipää, levitteitä ja ripotteita. 

OHEISPALVELUT

Tutustu alueen runsaaseen oheispalvelutarjontaan:

Etusivu – Vierumäki -> liikunta, luonto ja aktiviteetit

Luontoliikuntakeskus

  • E-fatbike 40 €/3 h Vuokrausajat 9.30-12.30 ja 13.00-16.00!
  • Maastopyörät 15 €/tunti, 60 €/päivä
  • Frisbeegolf-kiekot 5 € /h/3 kiekkoa
  • Sup-laudat, kanootit Laudan vuokrahinta on 20€/h ja kanoottivuokra on 25 €/h.

Lisäksi ulkona

  • Luontopolut
  • Leikkipuistot: Leikkimaa sijaitsee ulkotenniskenttien vieressä. Sieltä löytyvät keinut, hiekkalaatikko, jousieläimiä, tasapainoilupuomit sekä monitoimiteline, jossa voi mm. laskea liukumäkeä.
  • Sporttipuisto sijaitsee urheilukentän päädyssä. Sieltä löytyy motoriikkaa, voimaa ja tasapainoa kehittäviä liikunnallisia monitoimivälineitä.

Sisällä

  • Uimahalli & virtuaalivesijumppa (Hinnat: aikuinen 11 €, lapsi/eläkeläinen/opiskelija 5,50 €, perhe 27,50 €)
  • Jousiammunta (Hinta määräytyy per ryhmä, jonka koko voi olla 1 – 10 henkilöä. Kerralla harjoittelemaan mahtuu max. 30 henkilöä. Varaukset asiakaspalvelumme kautta.)

Lisäksi

  • Flowpark 27 €/päivä, koululaiset/opiskelijat/eläkeläiset 23 €/päivä

Lapset ja perheet

Lapset ja perheet ovat tervetulleita kesäpäiville! Pieniä lapsia varten on perhehuone, jota voi käyttää omatoimisesti ”huoltopisteenä”. Isommille lapsille (6-12v.) on omaa ohjelmaa lauantaina aamulla sekä iltapäivällä. Lastenhoitoa ei ole järjestetty.