Siirry sisältöön

Lähetysyhdistys Kylväjä on mukana The Legacy Project:ssa – Lähde vuoden 2023 aktioihin!

Legacy Launch on uuden sukupolven lähetystapahtuma Tampereella 6.–8.1.2023. Siellä julkaistaan vuoden 2023 Kylväjän aktiokohteet. Tapahtuman hinta on 25 €. Majoituspaketit myydään ilmoittautumisen yhteydessä erikseen. Ilmoittaudu nyt: thelegacyproject.fi

THE LEGACY PROJECT
Legacyn tarkoituksena on mobilisoida uutta sukupolvea vastaamaan Jumalan kutsuun ja Jeesuksen antamaan lähetyskäskyyn lähettämällä heidät lyhytaikaiseen lähetystyöhön, aktioon, kaikkialle maailmaan. Legacy kokoaa yhteen ihmisiä eri kirkkokunnista, lähetysjärjestöistä ja yhteisöistä. Lue lisää: thelegacyproject.fi

KYLVÄJÄ OSANA LEGACYA
Kylväjä lähettää lähetystyöntekijöitä edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti alueille, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Voit osallistua Legacyyn yhdessä Kylväjän tarjoamista aktiomatkoista. Pääset kokeilemaan kutsuasi ja saat esimakua siitä, mitä lähetyselämä ulkomailla on.

KYLVÄJÄN LEGACY-AKTIOT

1. Kreikka SPORT -aktio

 • Urheilu tarjoaa luontevan tavan kohdata ihmisiä eri taustoista, kuten pakolaisia. Urheilun kautta tuemme heitä ja kuljemme heidän rinnallaan haastavankin arjen keskellä kertoen ilosanomaa Jeesuksesta. Sinulla ei tarvitse olla erityistä urheilutaustaa tai valmennusosaamista lähteäksesi aktioon.
 • Alustava ajankohta ja kesto: Kesäkuu, noin 8 päivää.
 • Tiimin koko: 7-10 henkilöä.
 • Budjetti/hlö: n. 1200-1700 €

2. Israel -aktio

 • Evankeliumi lähti liikkeelle Israelista. Aktiossa palvellaan ja kohdataan juutalaisia ja muita kansanryhmiä. Matkalla tutustumme uskomme juutalaisiin juuriin ja raamatullisiin paikkoihin.
 • Alustava ajankohta ja kesto: Kesäkuun alku, noin 10 päivää.
 • Tiimin koko: 7-10 henkilöä.
 • Budjetti/hlö: n. 1500-1900 €

Tiiminjohtajan johdolla tiimi suunnittelee Kylväjän tai sen kumppanin paikallisen työntekijän kanssa aktion lopullisen sisällön, päivämäärät, keston ja budjetin. Aktiot ovat omarahoitteisia, mutta tiimi saa myös koulutusta varainhankintaan, jolla voi kattaa kuluja.

Huomioithan, että aktio on omatoimimatka, jossa tiimiläiset ovat vastuussa matkan järjestämisestä. Kylväjä auttaa tiimiläisiä heidän aktiomatkaprosessissaan. Kylväjä ei ole vastuullinen matkanjärjestäjä. Kylväjä ei kanna vastuuta aktion aikana sattuneista vahingoista, tapaturmista tai taloudellisista menetyksistä.

KENELLE?

Kylväjän Legacy-aktiot on suunnattu nuorille ja nuorille aikuisille (n. 18 – 35 vuotiaille). Lähetettynä eläminen ei kuitenkaan katso ikää, joten olet tervetullut hakemaan aktioon iästäsi riippumatta. Omatoimisella aktiomatkalla tarvitaan joustavuutta, paineensietokykyä, tiimityötaitoja ja fyysistä toimintakykyä erilaisissa olosuhteissa.

HAE MUKAAN

 • Tiimiläisten haku aukeaa Legacy Launch -tapahtuman yhteydessä. Päivitämme tapahtuman jälkeen hakuohjeet tälle sivustolle.
 • Tiiminjohtajat voidaan valita jo ennen Legacy Launch -tapahtumaa. Jos koet kutsua tähän tehtävään, niin ole saman tien rohkeasti yhteydessä: legacy@kylvaja.fi

AIKATAULU JA VARUSTAMINEN

 • Legacy-aktiot tapahtuvat kesäkuussa ja niitä ennen Legacy kouluttaa lähtijöitä ja ryhmäyttää aktiotiimit. Lisätietoa Legacyn koulutuspolusta saat Legacy Launch -tapahtumassa.
 • Lisäksi Kylväjä varustaa sinut aktioon osana Lähetetty-koulutuksen ensimmäistä jaksoa 3.-4.3. Suomen Raamattuopistolla. Olet erittäin tervetullut myös kolmeen muuhun Lähetetty-koulutuksen jaksoon. Lähetetty-koulutuksessa kasvamme yhdessä Jumalan lapsina, ja opettelemme elämään Jeesuksen lähettäminä Suomessa ja maailmalla. Lisätietoa Lähetetty-koulutuksesta: kylvaja.fi/lahetetty/

VUODEN 2021 LEGACY-AKTIOIDEN DOKUMENTTIELOKUVA

Katso vuoden 2021 Legacy-aktioiden traileri ja dokumenttielokuva, niin näet, mitä sinulla on edessäsi!