Lähetyksen kesäpäivät

Onnellisia ne, jotka saavat voimansa sinusta, ne, jotka kaipaavat pyhälle matkalle. Kun he kulkevat vedettömässä laaksossa, sinne puhkeaa virvoittava lähde,ja sade antaa heille siunauksensa. (Ps. 84:6-7)

Saimme viettää Lähetyksen kesäpäiviä Suomen Raamattuopistolla yhdessä noin 2200 juhlavieraan kanssa.

Aurinkoisen viikonlopun aikana ulkomaiset vieraamme Norjasta, Mongoliasta ja Lähi-Idästä toivat keskellemme tuulahduksen lähetyselämän historiaa ja nykypäivää. Lähetit eri työalueilta kertoivat siitä lähetystyöstä, jossa lähetysyhdistys Kylväjä työn ystävien ja kirkkomme seurakuntien kanssa ja tuella saa olla mukana. Saimme siunata palaavia lähettejä ja uusia työntekijöitä tehtäviinsä sekä ennen kaikkea olla siunaamassa uusia lähtijöitä lähetystyöntekijöiksi. Ystävät tapasivat toisiaan. Yhteinen rukous ja laulu rohkaisivat. Paikalla oli monia Sanan kuuloon tulleita, jotka palautteen mukaan tulivat ravituiksi ”tinkimättömän opetuksen” kautta. On ilo lähteä ja lähettää lähemmäs!

Suuri kiitos sinulle tapahtuman suunnitteluun ja toteutukseen omassa roolissasi ja tehtävässäsi osallistunut! Järjestimme tapahtuman yhteistyössä Suomen Raamattuopiston kanssa ja monet yhteistyöjärjestöt antoivat oman panoksensa ohjelmassa. Yhdessä saimme toteutettua monipuolisen ja monimuotoisen tapahtuman, ”jonka jokainen osa yllätti, rohkaisi, synnytti ilon ja myös halun palvella sitkeästi omalla paikalla Kristus-ruumiissa”. (osallistujapalaute)

Tikkurilassa 19.06.2018

Pekka Mäkipää
lähetysjohtaja

Hanna Lindberg
kotimaantyön johtaja

 

Seuraavia Lähetyksen kesäpäiviä vietetään Hyvinkäällä 14.-16.6.2019.