Siirry sisältöön

Kesäkeräys


Kesäkeräys

Osallistu Kylväjän työhön lasten ja perheiden parissa!  

”Jeesuksen luo tuotiin lapsia, jotta hän panisi kätensä heidän päälleen ja rukoilisi. Opetuslapset moittivat tuojia, mutta Jeesus sanoi: ’Antakaa lasten olla, älkää estäkö heitä tulemasta minun luokseni. Heidän kaltaistensa on taivasten valtakunta.’” (Matt. 19:13–14)

Kylväjässä teemme lapsi- ja perhetyötä yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta Jumalan valtakunta laajenisi. Elämme Kylväjässä vakavien taloudellisten haasteiden keskellä. Olemme sitoutuneet kumppaniemme kanssa tehtävään työhön ja haluamme olla uskollisesti siunaamassa kasvavaa sukupolvea. Kutsumme sinut rinnallemme mahdollistamaan tärkeän työn jatkuvuus lasten ja perheiden parissa.

Kesäkeräyksen tuotot käytetään lasten ja perheiden parissa tehtävään työhön seuraavilla työalueilla:

· Etiopiassa Ginnirin muslimienemmistöisessä kaupungissa Kylväjä tukee Mekane Yesus -kirkon ja kaupungin ylläpitämää lasten päiväkeskusta. Siellä käy noin 60 köyhää lasta, joista osa on orpoja. Päiväkeskuksessa huolehditaan lasten ruokailuista, vaatteista ja terveydenhuollosta sekä tuetaan heitä koulunkäynnissä. Päiväkeskuksen toiminta on avoimesti kristillistä. 20 €:n suuruisella lahjoituksellasi pystytään tarjoamaan koko kuukauden ruoat yhdelle lapselle.

· Intiassa Tripuran hinduenemmistöisellä syrjäseudulla on Manipurin evankelisluterilaisen kirkon koulu, jota Kylväjä tukee. Viime vuonna Kylväjän tuella koululle palkattiin kaksi uutta kristittyä opettajaa ja uusi apuopettaja. Kirkon edustajat kokevat, että parin viimeisen vuoden aikana kylässä on tapahtunut selvä ilmapiirin ja asenteiden muutos. Kristillinen koulu on kylän lasten ainoa mahdollisuus oppimiseen sekä arvokas todistus ja palvelumuoto hinduperheiden silmissä. 50 €:n suuruisella lahjoituksellasi pystytään maksamaan yhden opettajan kahden viikon palkka.

· Israelissa Kylväjän yhteistyökumppanina toimii Caspari-keskus. Jeesukseen uskovat juutalaiset vanhemmat kohtaavat haasteita lasten kasvattamisessa kovan yhteiskunnallisen paineen keskellä. Perhetyössä tuetaan hyvää vanhemmuutta ja lasten hengellistä kasvatusta. Yhtenä työmuotona sapattikouluseminaarit tarjoavat peruskoulutusta, materiaalia ja verkostoitumismahdollisuuksia seurakuntien lapsityön vapaaehtoisille. 40 €:n suuruisella lahjoituksellasi voidaan tarjota kahdelle vähävaraisen seurakunnan lapsityöntekijälle ilmainen osallistuminen sapattikouluseminaariin.

Lahjoita Kylväjän lapsi- ja perhetyön kesäkeräykseen: Jokainen lahjoitus on tärkeä. Kiitos tuestasi ja esirukouksistasi työmme puolesta. Voit lahjoittaa suoraan alla olevilla tiedoilla verkkopankissa, MobilePay:lla tai painamalla ”lahjoita”-painiketta.

Saaja: Lähetysyhdistys Kylväjä ry
IBAN: FI22 5092 8820 0134 57
Viitenumero: 707041059728462

Kesäkeräys

Osallistu kesäkeräykseen, jolla tuetaan työtä lasten ja perheiden parissa Intiassa, Etiopiassa ja Israelissa!

Lahjoita Kylväjän työhön lasten ja perheiden parissa!  

Kiitos kun mahdollistat valtakunnan laajenemisen lasten ja perheiden parissa.

Sinua siunaten,

Sanna Erelä
Työaluevastaava
(juutalaistyö, Israel, Etiopia ja Intia)

Jukka Kääriäinen
Lähetysjohtaja

Rahankeräyslupa: kylvaja.fi/rahankerayslupa 

Keräyksen kuva: IMB