Siirry sisältöön

Lähetyksen silkkitie -keräys


Lähde kanssamme Lähetyksen silkkitielle!

Tuhat vuotta sitten kamelikaravaanit kuljettivat Kiinan ja Välimeren välisillä reiteillä silkkiä, kultaa ja mausteita. Samalla idän ja lännen yhdistävällä silkkitiellä liikkui henkinen pääoma: tieto, taide ja maailmaa muuttavat ajatukset. Nyt silkki ja kulta ovat jo löytäneet paremmat reittinsä, mutta silkkitie tarjoaa edelleen mahdollisuuden saavuttaa niitä, joita evankeliumi ei ole vielä tavoittanut.

Tähän mahdollisuuteen Kylväjä on tarttunut. Kylväjälle silkkitie ei olekaan pelkkää historiaa: juuri silkkitien varrella olevat alueet aina Kiinan Xi’anista Keski-Aasian kautta Kreikkaan ja Pohjois-Afrikkaan ovat toimintamme ydin- aluetta. Silkkitie on reitti, jota pitkin evankeliumi etenee tehokkaasti. Tämän väylän varrella ja keskellä kumppanimme tekevät jatkuvasti tavoittavaa työtä, jotta Jumalan valtakunta leviäisi.

Yksi keskeinen kumppanimme Lähetyksen silkkitien varrella on Manipurin kirkko Intiassa, aivan Myanmarin vastaisella rajalla. Kirkon kautta Kylväjä tukee paikallisia kristittyjä, jotta he voivat evankelioida sekä oman että lähialueensa kansoja.

Vuonna 2018 Manipurin kirkko lähetti ensimmäisen oman lähettinsä naapuriosavaltion Tripuran heimokansojen pariin. Tänään kirkolla on Tripurassa 50 jäsenen seurakunta ja alakoulu.

Kylväjän tavoitteena on laajentaa koulun ja seurakunnan toimintaa. Kylväjä rahoittaa opettajien lisäkoulutusta ja kahden uuden opettajan lähettämistä. Kirkko kerää itse rahoituksen koulurakennuksen ja kirkkorakennuksen laajennustöihin. Lisäksi kirkon omana lähettinä Pohjois-Intiassa toimii evankelista, jonka ympärille on jo syntynyt nuorten kristittyjen tiimi.

Kutsumme sinut mukaan Lähetyksen silkkitielle: tukemaan työtämme tavoittamattomien tavoittamiseksi ja rukoilemaan evankeliumin etenemisen puolesta. Sinun tukesi ansiosta maailman köyhimmät kansat voivat saada omakseen jotakin silkkiä ja kultaakin kalliimpaa: evankeliumin ilon.

Osallistu tilisiirtolahjoituksella
Nooa Säästöpankki, IBAN: FI57 4405 0010 0212 96
BIC: ITELFIHH
Viite: 2900 00056

Osallistu MobilePaylla numeroon 18437
Kirjoita kommenttikenttään: Lähetyksen silkkitie

Lähetyksen silkkitie

Lähde mukaan Lähetyksen silkkitielle!

Rahankeräyslupa: RA/2021/1495. Lupa voimassa 1.1.2022 alkaen. Luvat kattavat koko Suomen Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Kampanjan kuva: Pixabay