Siirry sisältöön

Tanja Hirvilammi valittiin Kylväjän uudeksi verkostojohtajaksi

Hirvilammi tuo mukanaan vankkaa kokemusta seurakuntapalveluista, varainhankinnasta ja kristillisten yhteisöjen vahvistamisesta.

Tanja Hirvilammi valittiin Kylväjän verkostojohtajaksi Kylväjän hallituksen kokouksessa 28. tammikuuta. Viimeiset parikymmentä vuotta Hirvilammi on toiminut Suomen Lähetysseurassa seurakuntaverkostojen ja varainhankinnan kehittämisen parissa.

Hirvilammi aloittaa Kylväjän verkostojohtajana maaliskuun aikana. Hän saa vastuulleen verkosto- ja kumppanuusyksikön, joka vastaa Kylväjän seurakuntakumppanuuksista, varainhankinnasta, tapahtumien järjestämisestä sekä viestinnästä.

– Tehtävä pitää sisällään juuri sellaisia elementtejä, joille sydämeni sykkii ja jotka ovat osaamisaluettani. Hyppään isoihin saappaisiin, mutta olen silti luottavainen, toiveikas ja iloa täynnä, Hirvilammi kuvaa valinnan jälkeisiä tunnelmiaan.

Lähetysjohtaja Jukka Kääriäinen arvostaa Hirvilammin vankkaa kokemusta seurakuntapalveluista, varainhankinnasta ja kristillisten yhteisöjen vahvistamisesta.

–  Valoisalla, osallistuttavalla lähestymistavallaan hän tulee vahvistamaan Kylväjän työtä ja työyhteisöä Suomessa.  

Tulevaa yhteistyötä hän odottaa suurella ilolla.

– Tanja tuo paljon lahjoja johtoryhmän työskentelyyn ja sitä kautta myös koko Kylväjän johtamiseen ja hengelliseen ilmapiiriin.

Kuva: Studio Ollila