Siirry sisältöön

Christina Harald

Lähetystyöntekijä

Unelmanani on nuoresta asti ollut tehdä lähetys-/ kehitysyhteistyötä. Minua on aina puhutellut voimakkaasti Raamatun Jesajan kirjan kohta 58:6-7 ”murrat leipää nälkäiselle, avaat kotisi kodittomalle, vaatetat alastoman, kun hänet näet.” Ammatiltani olen sosiaalityöntekijä, ja olen työskennellyt pääasiassa vammaisten ihmisten parissa. Kristittyinä meillä on ainutlaatuinen tilaisuus kertoa Jeesuksesta, joka nostaa esille jokaisen yksilön yhtä arvokkaana Jumalan silmissä riippumatta yhteiskuntaluokasta tai saavutuksista.

Mongoliassa työskentelen Kylväjän yhteistyökumppanin, Tegsh Tusgalin, työyhteydessä pääkaupungissa Ulaanbaatarissa.  Tehtävänäni on vahvistaa Tegsh Tusgalin tekemää sosiaalityötä opettamalla ja ohjaamalla. Kiitos tuestasi!


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Christina Haraldin työhön

  Mahdollista Christinan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0029 8
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: