Siirry sisältöön

Christina Harald

Bangladeshin-työntekijä

Olen nähnyt ”köyhät” lähietäisyydeltä, kun olen eri matkojen aikana käynyt slummialueilla eri puolilla maailmaa. Heidän tilanteensa on painunut vahvasti mieleeni. Mitä enemmän luin projekteista ja köyhyydestä, joka pitää miljoonia ihmisiä vankeinaan, sitä enemmän aloin tuntea sisälläni vihaa maailman köyhyyttä ja epäoikeudenmukaisuuksia kohtaan. Ymmärsin, että haluan työskennellä ihmisten elinehtojen parantamiseksi köyhillä alueilla. Jumala välittää koko ihmisestä: ruumiista, sielusta ja hengestä, ja kristittyinä meillä on mahdollisuus jakaa hänen rakkaudensanomaansa. Opiskelen Bangladeshissa kieltä ja autan slummiprojektissa.


  SähköpostinaKirjepostina
  suomeksipå svenskain English

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Christina Haraldin työhön

  Mahdollista Christinan työ Bangladeshissa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0029 8
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: