Siirry sisältöön

Miika Korppi

taloussuunnittelija, nuoret aikuiset
+358 44 491 5777

Vastaan Kylväjän nuorten aikuisten työstä ja palvelen talous- ja hallintoyksikössä taloussuunnittelijana.

Toivon nuorten aikuisten kasvavan Isän lapsina sekä Jeesuksen seuraajina ja todistajina. Jotta he vahvistuvat kutsumuksessaan, toteutamme itsenäisesti ja järjestökumppaneidemme kanssa nuorille aikuisille tarkoitettuja aktiomatkoja, koulutusta, lyhytaikaisia tehtäviä työalueilla ja varustavia iltoja. Nuorten aikuisten vierellä kulkeminen näissä kysymyksissä on minulle tärkeää. Taloussuunnittelijan tehtäviini kuuluu Kylväjän talouden ja hallinnon monipuolisia tehtäviä ja kehittämistä.

Tilaa ystäväkirjeeni, rukoile työn sekä nuorten aikuisten puolesta, ja tue työtäni mahdollisuuksiesi mukaisesti. Palvellaan yhdessä Jumalan missiossa.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Miika Korpin työhön

  Mahdollista Miikan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0104 8
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: