Siirry sisältöön

Mikko Puhalainen

työaluevastaava (Itä-Afrikka, Keski-Aasia, diasporatyö)
+358 50 416 7543

Toimin työaluevastaavana ja vastuullani on Kylväjän työ Itä-Afrikassa, Keski-Aasiassa sekä diasporatyö. Näilläkin työalueilla sitoudumme kokonaisvaltaiseen lähetysnäkemykseen, johon kuuluu evankeliumin julistaminen sekä yhteisöjen elinolosuhteiden kohentamiseen ja kestävään kehitykseen tähtäävä palvelu eri projektien kautta. Jumala on kutsunut minut edistämään Jumalan valtakunnan etenemistä erityisesti siellä, missä on vähän tai ei lainkaan kristittyjä ja kirkkoja. Tällä hetkellä asemapaikkani on Kreikassa, jossa olemme vaimoni Liisan kanssa diasporatyössä. Aikaisemmin olemme olleet perheenä lähetystyössä Keski-Aasiassa. Haastan sinua mukaan tähän yhteiseen Jumalan valtakunnantyöhän tavoittamaan tavoittamattomia rukouksin ja mahdollisuuksien mukaan taloudellisesti.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Mikko Puhalaisen työhön

  Mahdollista Mikon työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0083 2
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: