Siirry sisältöön

Nina Härmä

toimistosihteeri
+358 50 301 5402

Kohtaan työssäni ihmisen, kun hän ottaa yhteyttä toimistolle, olen Kylväjän kasvot, ääni ja viesti. Toteutan viestinnän ja muiden tahojen ideat ja suunnitelmat käytännössä ja mahdollistan materiaalin leviämisen tukijoille ja yhteistyökumppaneille. Mahdollistan myös yhteydenpidon tukijoiden, yhteistyötahojen ja lähettien välillä. Toimistotiimi on Kylväjän yksi hermokeskuksista ja hiljaisen tiedon koti. Teen kulissien takana tehtäviä, jotka mahdollistavat lähettien työtä kentillä ja palvelen heidän lähettäjiään monin tavoin. Toimin myös vapaaehtoistyöntekijöiden rinnalla heidän tehtävissään.


    SähköpostinaKirjepostina

    Yhteystiedot:


    Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

    Tallennuslupa henkilörekisteriin*

    Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.