Siirry sisältöön

Outi Särkelä

johdon assistentti
+358 50 3017 230

Johdon assistenttina avustan johtoryhmää monenlaisissa asioissa, mm. esityslistojen kokoamisessa. Huolehdin, että pöytäkirjat tulevat arkistoitua, kokoan ja välitän työyhteisölle tehtyjä päätöksiä kirjallisessa muodossa, teen Pala Maailmalta -lähetyskaupan kirjanpitoa, kokoan rukousmuistiota, koordinoin työntekijöiden työnohjauksia ja mentorointia sekä hoidan monenlaisia muita eteen tulevia asioita. Teen tätä kaikkea hallinnon ja talouden tiimissä, ja näin saan Suomesta käsin omalta osaltani palvella evankeliumin eteenpäin menemistä ja Jumalan valtakunnan työtä. Koen saavani olla näköalapaikalla ja iloitsen siitä.


    SähköpostinaKirjepostina

    Yhteystiedot:


    Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

    Tallennuslupa henkilörekisteriin*

    Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.