Siirry sisältöön

Pirkko Said

lähetystyöntekijä

Kylväjä on lähettänyt minut tavoittavaan ja opetuslapseuttavaan työhön arabiankielisen väestön keskuuteen. Toteutan tätä tehtävää yhdessä arabikristityn pastoripuolisoni Eliaksen kanssa sekä Israelissa Haifan kaupungissa että Suomessa maahanmuuttajien keskuudessa useilla paikkakunnilla. Eliaksen koskettavat saarnat ja laulut tavoittavat Whatsapp-yhteyksien ja kotisivujen kautta viikoittain kasvavan joukon kiitollisia arabiankielisiä kuulijoita sekä Israelissa että Suomessa. Minun näkyni ja tehtäväni on luoda yhteyksiä ja toimia tiimeissä rohkaisemassa ja varustamassa paikallisia arabinaisia seurakuntien rajat ylittävään toimintaan, jotta voimme yhdessä juurruttaa eri-ikäisiä ihmisiä syvemmälle Jeesuksen seuraamiseen.


  SähköpostinaKirjepostina


  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Pirkko Saidin työhön

  Mahdollista Pirkon työ arabiankielisten parissa Israelissa.

  Tee lahjoitus!