Siirry sisältöön

Pirkko Said

työntekijä

Teemme yhdessä puolisoni Eliaksen kanssa tavoittavaa ja opetuslapseuttavaa työtä arabiankielisen väestön keskuudessa. Näkynämme on rakentaa siltoja ja poistaa esteitä, jotta voimme yhdessä juurruttaa erityisesti lapsia, nuoria ja perheitä syvemmälle Jeesuksen seuraamiseen. Toteutamme tätä tehtävää Rauhanruhtinas-yhdistyksen kautta Haifassa, Israelissa sekä maahanmuuttajien keskuudessa Suomessa. Eliaksen koskettavat saarnat ja laulut tavoittavat some-alustojen ja kotisivujen kautta viikoittain kasvavan joukon kiitollisia arabiankielisiä kuulijoita eri puolilla maailmaa.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Rauhanruhtinas-yhdistyksen työhön

  Mahdollista Saidien (Rauhanruhtinas-yhdistyksen) työ arabiankielisten parissa Israelissa.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0090 0
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: