Siirry sisältöön

Raija Hämynen

lähettikuraattori, rekrytiimin tiimivastaava
+358 44 534 7114

Saan olla ihmettelemässä lähettikuraattorin ja rekrytoinnista vastaavan tehtävissä Jumalan käden kosketusta lähetystyöhön hakevien, koulutettavien ja työalueella toimivien elämässä. Kuljen hakijoiden ja lähettien rinnalla ja teen tilaa pohdinnoille, mikä kunkin paikka on Kylväjässä ja lähetystyössä. Työni tavoitteena on tukea sekä lähetystyöntekijöitä että esimiehiä heidän työssään. Kehitän yhteistyössä niin Kylväjän kuin eri kirkollisten toimijoiden kanssa työhyvinvointia ja jaksamista lisääviä käytänteitä ja toimintakulttuuria työyhteisössämme ja ulkomaan työntekijöiden verkostossa. Ohjaan ulkomaan työntekijöitämme tarvittaessa elämän solmukohdissa henkisen tuen piiriin.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Raija Hämysen työhön

  Mahdollista Raijan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0035 3
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: