Siirry sisältöön

Reza

lähetystyöntekijä

Reza
Olen kotoisin Iranista, mutta jouduin pakenemaan kotimaastani vainon tähden. Minulla on kokemusta samankaltaisesta taustasta tulevien kristittyjen rinnalla kulkijana. Intohimoni on kertoa Isän rakkaudesta ja armosta, sillä vain siinä on toivo! Haluan auttaa ihmisiä kasvamaan uskossa ja Jeesuksen tuntemisessa. Opetan Raamattua, mentoroin ja rohkaisen; tällaiselle hengelliselle vanhemmuudelle on valtava tarve. Vuodesta 2023 olen työskennellyt Kylväjän palveluksessa Ateenassa toimivan raamattukoulun yhteydessä. Lisäksi koulutan persiankielisiä kristittyjä eri puolilla maailmaa verkon välityksellä. Tavoitteena on johtajien varustaminen ja heidän yhteen saattamisensa, jotta paikallisseurakuntien työ voi moninkertaistua.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Rezan työhön

  Mahdollista Rezan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0108 0
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: