Siirry sisältöön

Sanna Erelä

projektikoordinaattori

Työskentelen projektikoordinaattorina Jerusalemissa Caspari-keskuksessa, joka on Raamatun ja juutalaisuuden opintokeskus. Työni on osa kokonaisuutta, jonka päämääränä on varustaa messiaanisia seurakuntia koulutuksen keinoin ja rohkaista Jeesukseen uskovia juutalaisia elämään uskoaan todeksi israelilaisessa kontekstissa. Tehtävääni ja kutsumukseeni kuuluu myös siitä muistuttaminen, että meidät kristityt on oksastettu samaan oliivipuuhun juutalaisten kanssa. Uskollamme on juutalaiset juuret. Olen mukana erityisesti kansainvälisten kurssiemme suunnittelussa ja toteutuksessa. Opetan, ohjaan vapaaehtoistyöntekijöitä, hoidan viestintää ja kirjoitan artikkeleita.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Sanna Erelän työhön

  Mahdollista Sannan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0023 0
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: