Siirry sisältöön

Sanna Erelä

työaluevastaava (juutalaistyö, Israel, Etiopia ja Intia)
+358 44 796 6422

Lähes yhdeksän Jerusalemissa vietetyn vuoden jälkeen jatkan Kylväjän juutalaistyön parissa Suomesta käsin. Toimin Israelin, Ukrainan ja Pietarin työaluevastaavana sekä lisäksi alueisiini kuuluu Etiopia ja Intia. Tehtäväni on työn kehittäminen yhdessä työaluevastaavien tiimin kanssa, yhteydenpito kumppaneihin kotimaassa ja ulkomailla sekä lähettien esihenkilönä toimiminen. Messiaaninen juutalainen teologia on intohimoni. Kristinusko syntyi juutalaisuuden sisäisenä liikkeenä, ja ensimmäiset Jeesuksen seuraajat olivat juutalaisia. Myös tämän päivän juutalaisilla on oikeus kuulla Israelin Messiaasta. Yhteydessä messiaaniseen liikkeeseen voimme löytää uusia näköaloja raamatuntulkintaan ja koko maailmanlähetykseen. 


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Sanna Erelän työhön

  Mahdollista Sannan työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0023 0
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: