Siirry sisältöön

Tapio Pokka

työaluevastaava (Burjatia, Jakutia, Japani, Mongolia)
+358 44 021 0110

Työalueeni ovat Itä-Siperia, Japani ja Mongolia. Japanin lähetystyövuosien jatkumona Kylväjä on kutsunut minut johtamaan ja kehittämään seurakuntia perustavaa työtä erityisesti Kaukoidän buddhalaisten ja shamanististen kansojen parissa: mongolit, burjaatit, jakuutit ja japanilaiset. Pohjois- ja Itä-Aasian työaluevastaavana työni tähtää siihen, että näiden kansojen parissa syntyneet seurakunnat kasvavat itsenäisiksi, kotoperäisiksi ja lähetyselämää sykkiviksi seurakunniksi ja kirkoiksi, jotka puolestaan vievät evankeliumia Kristuksesta toisille kansoille. Mielelläni saarnaan ja opetan Raamattua, askartelen missiologian ja sielunhoidon parissa sekä etsin lähetyskutsun vaivaamien kristittyjen kanssa tietä eteenpäin ja palvelupaikkaa Jumalan suunnitelmissa.


  SähköpostinaKirjepostina

  Yhteystiedot:


  Tilaan maksuttoman Kylväjä-lehdenMinulle saa lähettää myös muuta Kylväjän työhön liittyvää materiaalia (esim. alueellisia tapahtumakutsuja)Minulle ei saa lähettää muuta materiaalia

  Tallennuslupa henkilörekisteriin*

  Tilauksen tiedot tallennetaan Lähetysyhdistys Kylväjä ry:n henkilörekisteriin. Mikäli haluat tarkistaa tietosi, muuttaa niitä tai lopettaa tilauksen, ota yhteyttä osoitteenmuutokset@kylvaja.fi tai p. 09 2532 5400. Tutustu tietosuojaselosteeseen.


  Lahjoita Tapio Pokan työhön

  Mahdollista Tapion työ.

  Tee lahjoitus!

  Viitenumero: 2100 0082 9
  Pankkitili:  FI57 4405 0010 0212 96 (ITELFIHH)

  Rahankeräyslupa: RA/2021/1495.

  Verkkolahjoitus: